over ingenieursburo dtab
over ingenieursburo dtab

historie

deegens technisch advies buro

Het is 2007 als Theo Deegens een ferme beslissing neemt: hij gaat een eigen bedrijf beginnen. Met veertig jaar ervaring op zak op het gebied van onderhoud, onderhoudsmanagement en machinebouw in de textielindustrie en algemene werktuigbouw durft Theo de stap te wagen. DTAB wordt geboren. Waarbij DTAB staat voor Deegens Technisch Advies Buro. De eerste jaren staan in het teken van adviesopdrachten en begeleiding bij de nieuwbouw van textielmachines.

europese markt van textielbedrijven

Maar de Europese markt van textielbedrijven wordt kleiner en kleiner en daarnaast is Theo op zoek naar een opvolger. De opvolger wordt in 2014 gevonden in de persoon van Marcel Deegens, de zoon van Theo. Marcel is na zijn HTS-studie bedrijfskunde vooral actief in verkoopfuncties in de machinebouw. Marcel en Theo beseffen dat ze een andere koers moeten varen om het bedrijf overeind te houden.

Anno nu is Ingenieursburo DTAB een hecht bedrijf met zeven werknemers gevestigd in Goor 

Naast levering aan de textielindustrie wordt de metaalmarkt verkend. De  verkoop en het daarbij behorende onderhoud van machines aan de metaalverwerkende industrie slaat aan. De naam DTAB wordt uitgebreid, voortaan is het Ingenieursburo DTAB.

stuur fundamentele info voor een snelle offerte

samen met u maken wij het groots!