blog page
ACTUELE BERICHTEN UIT DE PRAKTIJK

nieuwsbericht

15
May

Denk tijdig aan onderhoud van uw snijtafel!

Cutting Technology

Het is zo logisch en toch het schiet het er vaak bij in: onderhoud aan de snijmachines van Swift Cut. Goed onderhoud betekent een (veel) langere) levensduur van uw apparaat

.

Wat is belangrijk in het onderhoud?

• TLC. Tender, love and care. Simpelweg de machines regelmatig schoonmaken en netjes houden.

•De Swift Cut-machines houden zelf de snij-uren bij, maar geven geen waarschuwingen. Grof gezegd is een onderhoudsbeurt nodig na 500 á 750 snij-uren.

• De DTAB-monteurs werken bij een onderhoudsbeurt een checklist van 35 punten af en leveren de snijmachine na zo'n beurt weer in tiptop-conditie af. Mits er geen grote, onoverkomelijke schade is natuurlijk.

DTAB-directeur Marcel Deegens: "Door een gebrek aan mankracht kunnen we helaas niet voor elke machine een onderhoudscontract aanbieden. Daarom plegen we reactief onderhoud. De klant moet zelf aangeven wanneer 'een beurt' nodig is. Dat ligt natuurlijk aan het aantal snij-uren en het materiaal dat gesneden wordt. In de regel houden wij aan: laat één keer per jaar uw machine nakijken. Het is jammer als een machine niet meer naar behoren functioneert door een gebrek aan onderhoud. Als iets simpel te voorkomen is....."

nieuwsberichten