blog page
ACTUELE BERICHTEN UIT DE PRAKTIJK

nieuwsbericht

21
Mar

DTAB installeert Hypertherm PMX105 SYNC

Ontwikkeling


Een mooie primeur voor ons! In het Duitse Trier installeerden wij voor de allereerste keer een Hypertherm PMX105 SYNC op een Swift Cut-snijtafel. Dat gebeurde bij Peki GmbH, een producent van speciale (container)aanhangers voor evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mobiele tapwagens of koelingen.
Swift Cut loopt voorop als het gaat om gemechaniseerd snijden met de nieuwe SYNC machinetoorts. Sterker nog: Swift Cut is de eerste producent van snijtafels die dit mogelijk maakt. Bij Peki installeerden wij de Powermax op een nieuwe Swift Cut PRO3000 snijtafel.

Eenvoudig en sneller

De Powermax 105 SYNC is een professionele plasmasnijder die gebruik maakt van perslucht. De automatische plasmabron wordt door onze software aangestuurd. Waar bij de oude Powermax systemen gebruik werd gemaakt van 5 losse snij-onderdelen, wordt er bij de SYNC systemen gebruik gemaakt van 1 enkele cartridge, de zogenaamde single-piece cartridge. De ingebouwde intelligentie van de SmartSYNC toorts, singlepiece cartridge en Powermax SYNC machine, zorgen ervoor dat het haast onmogelijk is de machine verkeerd in te stellen. Dit maakt de bediening van de machine een stuk eenvoudiger en zorgt dat eventuele down-time aanzienlijk wordt verkort.

nieuwsberichten