blog page
ACTUELE BERICHTEN UIT DE PRAKTIJK

nieuwsbericht

27
Mar

Ingenieursburo DTAB deelnemer open dag Op Stoom

Promotie

Er is op 1 april (geen grap!) van alles te beleven op het voormalig TSB-terrein. De organisatie is in handen van Hofmarketing dat ook gevestigd in het 'Op Stoom'-gebied en die dag vijf jaar bestaat.

Ingenieursburo DTAB is al jarenlang trotse bewoner van het industrieterrein, dat momenteel volop in ontwikkeling is voor wonen, industrie en recreatie onder de naam Goor op Stoom. Wij zijn leverancier van plasma- en watersnijmachines van het merk Swift-Cut. Behalve Nederland vormen ook de zogeheten DACH-landen onze afzetmarkt: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met Swift-Cut-snijmachines kun je snel en nauwkeurig door staal of kunststof snijden. Handig voor massaproductie. Maar ook voor snijwerk dat ingewikkeld is, bijvoorbeeld een kunstwerk. Of een bepaald onderdeel voor een machine.

Bij ons kun je op 1 april bliksem maken. Hoe? Tsja, dan moet je even binnenkomen. Dan kun je meteen zien hoe de snijmachines eruitzien en wat ze precies doen. En die sleutelhanger met TSB-logo in de goodiebag? Inderdaad, gesneden met onze snijtafels.

Via deze link vind je alle informatie over de Vol Op Stoom Open Dag

nieuwsberichten