blog page
ACTUELE BERICHTEN UIT DE PRAKTIJK

nieuwsbericht

30
May

Maak de stap naar Industry 4.0 met Ingenieursburo DTAB en Libellula

Promotie

DTAB kan met trots een partnerschap aankondigen met Libellula. Dit gerenommeerde Italiaanse softwarehuis maakt al jarenlang toonaangevende CAM-programma’s voor snijmachines.

Als dealer van Swift-Cut voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunt u nu ook bij Ingenieursburo DTAB terecht voor verschillende pakketten van Libellula, het grootste nog onafhankelijke softwarehuis in Europa. Libellula is voor elk merk snijtafel of kantbank te gebruiken.

Stap over naar Industry 4.0

Wat maakt Libellula zo bijzonder? Werken met Libellula betekent de stap zetten naar Industry 4.0. Een term die steeds meer ingeburgerd is en betekent dat verschillende fases in het productieproces met elkaar worden verbonden of met elkaar worden geïntegreerd. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van een snijtafel met een kantbank en dit samen te brengen in een ERP-systeem. Koppel meerdere snijtafels, snijprocessen en metaalbewerkingen in 1 CAM-programma. Of nog een stap verder: Libellula kan zelfs worden geïntegreerd in de website van de klant!

Volledige controle

Klinkt leuk, maar hoe werkt dat met een snijmachine? We geven een voorbeeld. Productiekosten (materiaal, arbeid) moeten nu vaak apart worden berekend. Met Libellula voert u een CAD-tekening in en dan worden meteen de kosten berekend. Handig voor uw calculatie, begroting of offerte. Met diezelfde tekening kan binnen een paar muisklikken worden begonnen met snijden. Met Libellula heeft u van tekening tot verkoop de volledige controle. Efficiënt en tijdbesparend dus.

Uiterst gebruikersvriendelijk

Bang voor een tijdrovend opleidingstraject om Libellula onder de knie te krijgen? Libellula staat niet voor niets bekend als de meest gebruikersvriendelijke software voor de plaatverwerkingsindustrie. Een klein beetje basiskennis van de computer volstaat om te kunnen werken met Libellula.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

nieuwsberichten