blog page
ACTUELE BERICHTEN UIT DE PRAKTIJK

nieuwsbericht

7
Mar

College bezoekt Swift Cut Automation op het TSB-terrein

Promotie

Het bedrijf houdt zich sinds 2014 vooral bezig met het van oorsprong Engelse Swift Cut Automation. Swift Cut is wereldwijd gezien uitgegroeid tot de marktleider van instapsnijoplossingen voor de plaat verwerkende industrie. Vanuit het kantoor in Goor wordt een groot gedeelte van de Europese markt bediend.

Het bedrijf houdt zich sinds 2014 bezig met het van oorsprong Engelse Swift Cut Automation. Swift Cut is wereldwijd gezien uitgegroeid tot de marktleider van instapsnijoplossingen voor de plaatverwerkende industrie. Vanuit het kantoor in Goor wordt het Duitstalige gedeelte van de Europese markt bediend.

Veiligheid voor alles tijdens de demonstratie door Marcel Deegens bij Swift Cut Automation.

Het college werd ontvangen door directeur Marcel Deegens en raakte onder andere in gesprek over de historische waarde van het TSB-terrein. Ooit werkte Theo Deegens bij de Twentse Stoombleekerij. Swift-Cut Automation startte in een bedrijfsverzamelgebouw op Zenkeldamshoek, maar toen er meer ruimte nodig was ging hij terug naar het TSB-terrein. En zo is de cirkel weer rond: de opslag en bedrijfsruimte is op dezelfde plek als waar vroeger het kantoor was waar Theo werkte. Theo heeft inmiddels een stap terug gedaan en zoon Marcel verzorgt met zijn de team de verkoop, after-sales en service van alle Swift-Cut CNC plasma- en watersnijtafels.

nieuwsberichten